Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Nevşehir Belediyesinin farklı mahallelerde vatandaşlarla birebir iletişim kurarak talepleri anında karşılamak ve toplumsal bütünlüğü sağlamak amacıyla düzenlediği “Haydi Nevşehir, Söz Şimdi Sizde” buluşmalarını mahalle sakinleri kendileri belirliyor.
Yapılan yorumlar sonrası bu hafta Yaz Akşamı Buluşmaları 5 Ağustos 2026 Çarşamba günü saat 20.00’de Esentepe Mahallesi Göktürk Parkı’nda yapılacak.
Nevşehir Belediyesinin farklı mahallelerde vatandaşlarla birebir iletişim kurarak talepleri anında karşılamak amacıyla düzenlediği Yaz Akşamı Buluşmalarında canlı müzik, dj performansı gibi etkinliklerin yanı sıra belediye görevlileri tarafından dondurma, çay ve çeşitli ikramlar yapılacak.
Geçtiğimiz haftalarda 2000 Evler Mahallesi Zeki Soyak Parkı ve Cevher Dudayev Mahallesi çat kavşağı büyük parkta vatandaşlarla bir araya gelinmiş ve vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşılmıştı.
Mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyerek, belediyenin il genelinde sürdürdüğü çalışmalara ilişkin bilgilerin de paylaşıldığı bu buluşmalar yaz mevsimi boyunca her hafta farklı mahallelerde devam edecek.
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, bu hafta Esentepe Mahallesi Göktürk Parkında vatandaşlarla bir araya gelecek.
Programa bütün vatandaşlar davet edildi.
Next





