Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde huzur ve güvenliğin sağlanması, suçların önlenmesi ve aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Bu kapsamda son bir haftada gerçekleştirilen çalışmalarda, dolandırıcılık, hırsızlık, konut dokunulmazlığının ihlali ve resmi belgede sahtecilik gibi çeşitli suçlara yönelik operasyon ve işlemler gerçekleştirildi.

ARANAN 20 KİŞİDEN 5’İ TUTUKLANDI

Hacıbektaş’ta feci kaza: 1 ölü
Hacıbektaş’ta feci kaza: 1 ölü
İçeriği Görüntüle

Ekiplerin yürüttüğü çalışmalar sonucunda, çeşitli suçlardan aranan 20 şahıs yakalanarak adli makamlara sevk edildi. Yakalanan şahıslardan 5’i çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, 15 kişi adli makamlarca serbest bırakıldı.

DOLANDIRICILIK VE HIRSIZLIK OLAYLARINA MÜDAHALE

Asayiş ekiplerince meydana gelen 4 ayrı dolandırıcılık olayıyla ilgili 4 şahıs hakkında işlem yapıldı.

İkametten hırsızlık, evden hırsızlık ve konut dokunulmazlığının ihlali olaylarına ilişkin yürütülen soruşturmalar kapsamında ise 4 şüpheli hakkında adli işlem gerçekleştirildi.

Ayrıca nitelikli dolandırıcılık ve resmi belgede sahtecilik suçları kapsamında 2 şüpheli hakkında işlem yapıldı. Şüpheliler, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

KAYIP 6 KİŞİ BULUNDU, ÇALINTI ARAÇLAR ELE GEÇİRİLDİ

Kayıp şahısların bulunmasına yönelik yürütülen çalışmalar da sonuç verdi. Kayıp olarak aranan 6 kişi polis ekiplerince bulundu.

Denetim ve çalışmalar kapsamında ayrıca 1 ruhsatsız tabanca ile biri çalıntı, diğeri hakkında haciz nedeniyle yakalama kararı bulunan 2 araç ele geçirildi.

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin, kent genelinde vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla suç ve suçlularla mücadele çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi.

Whatsapp Image 2026 10 20 At 14.50.31

Muhabir: A.Berre Ekici