Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı ile Hacıbektaş İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Hacıbektaş Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Narkotik Suçlarla Mücadele kapsamında çalışma yürüttü.

Ekipler, 2313 Sayılı Yasadışı Ekim Kanunu kapsamında 5 şüpheliye ait 5 ayrı adrese operasyon düzenledi.

Gülistan Doku soruşturmasında Nevşehir detayı: Emniyet Müdür Yardımcısı tutuklandı
Gülistan Doku soruşturmasında Nevşehir detayı: Emniyet Müdür Yardımcısı tutuklandı
İçeriği Görüntüle

Adreslerde yapılan aramalarda, Türk Ceza Kanunu’nun 188 ve 191. maddeleri ile 2313 Sayılı Kanun ve 2521 Sayılı Kanun kapsamında suç unsuru olduğu değerlendirilen 170,47 gram kubar esrar, 73 kök kenevir bitkisi ve 6,47 gram kenevir tohumu ele geçirildi.

Operasyonda 5 ayrı narkotik olayına ilişkin toplam 5 şüpheli tespit edildi. Cumhuriyet savcısının talimatıyla şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı.

Nevşehir İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamada, vatandaşların huzur ve güvenliğinin sağlanması amacıyla uyuşturucu ile mücadele çalışmalarının aralıksız sürdürüldüğü belirtildi.

Muhabir: RAVZA NUR BAYDEMİR