AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğine atanan Tolga Balak’ı tebrik ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Nevşehir’in köylerinden en ücra noktalarına kadar hizmet ulaştıran İl Özel İdaresi’nin şehrin gelişimi açısından önemli bir sorumluluk üstlendiğini belirten Çalışkan, kurumda gerçekleşen bayrak değişiminin Nevşehir için hayırlı olmasını temenni etti.

Nevşehir’de yaz akşamı buluşmasında doğum günü sürprizi
Nevşehir’de yaz akşamı buluşmasında doğum günü sürprizi
İçeriği Görüntüle

Çalışkan, “Nevşehir İl Özel İdaremizin Genel Sekreterliğine atanan Tolga Balak’a Rabbimden muvaffakiyetler diliyorum. Yeni görevinin şehrimiz ve hemşehrilerimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı.

HÜSEYİN ÇAM’A NEVŞEHİR’E HİZMETLERİ İÇİN TEŞEKKÜR

Milletvekili Çalışkan, Nevşehir’de görev yaptığı süre boyunca İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevini de yürüten ve Ankara Vali Yardımcılığına atanan Hüseyin Çam’a ayrıca teşekkür etti.

Hüseyin Çam’ın Nevşehir’de bulunduğu süre içerisinde şehrin ihtiyaçlarının karşılanması, köylere hizmetlerin ulaştırılması ve yatırımların hayata geçirilmesi noktasında önemli çalışmalar yürüttüğünü ifade eden Çalışkan, Ankara’daki yeni görevinin de hayırlı olmasını diledi.

Çalışkan, “Nevşehirimize verdiği emek ve kıymetli hizmetleri için Hüseyin Çam’a teşekkür ediyor, Ankara Vali Yardımcılığı görevinde başarılar diliyorum. Rabbim muvaffak etsin.” dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ