İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, Merkez ilçeye bağlı Kaymaklı beldesinde A.C.D'ye ait otomobilden oto teyp ve ses sistemlerinin çalındığının bildirilmesi üzerine çalışma başlatıldı.

Nevşehir İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ile Merkez Jandarma Komutanlığı ekipleri, olayın aydınlatılması amacıyla bölgede kamera kayıtları ve saha araştırması gerçekleştirdi.

Yapılan incelemeler sonucunda hırsızlık olayını H.Ü. ve İ.G. isimli şüphelilerin gerçekleştirdiği belirlendi.

Gözaltına alınan şüphelilerin suçlarını itiraf ettiği, çalınan malzemelerin ise şüphelilerin gösterdiği yerde bulunarak sahibine teslim edildiği bildirildi.

Nevşehir merkezli 7 ilde eş zamanlı baskın:5 tutuklama
Nevşehir merkezli 7 ilde eş zamanlı baskın:5 tutuklama
İçeriği Görüntüle

Şüpheliler hakkında Cumhuriyet savcısının talimatıyla adli işlem başlatıldığı öğrenildi.

Nevşehir İl Jandarma Komutanlığının, halkın huzur ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi.

Whatsapp Image 2026 05 31 At 11.23.47 (1)Whatsapp Image 2026 05 31 At 11.23.47 (2)

Muhabir: RAVZA NUR BAYDEMİR