Nevşehir’de trafikte yaşanan saldırı olayı kısa sürede gündem oldu. İddiaya göre trafikte seyir halindeyken yaşanan tartışmanın ardından bir kişi, araçtan inerek başka bir araç sürücüsüne saldırdı. Saldırı anları çevrede bulunan bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
Görüntülerde, yol üzerinde duran bir aracın yanında yaşanan arbede dikkat çekti. Şahsın, araç sürücüsüne yönelik fiziki saldırı saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde saldırgan şahsın, aracın yanında bulunan sürücüye yöneldiği ve yumrukla müdahale ettiği anlar yer aldı. Olay sırasında bölgede başka araçların da bulunduğu görüldü.
Trafikte yaşanan bu tür olayların hem can güvenliğini hem de trafik düzenini tehlikeye attığı belirtilirken, görüntülerin ardından ilgili şahıs hakkında işlem yapıldı.
Görüntüler üzerine ekiplerin harekete geçmesinin ardından, araç sürücüsüne saldıran şahsa ağır para cezası kesildi. Şahsa, “Trafikte saldırı amacıyla başka bir aracı ısrarla takip etmek veya bu amaçla araçtan inmek” maddesi kapsamında toplam 180 bin TL trafik idari para cezası uygulandı.
Nevşehir’de yaşanan olayın ardından uygulanan 180 bin TL’lik ceza, trafikte saldırgan davranışlara karşı verilen en dikkat çekici yaptırımlardan biri olarak gündeme geldi.
Next




