Nevşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda Belediye Başkanı Rasim Arı’nın talimatlarıyla çalışmalarını sürdürürken, kent genelinde kapalı ve klimalı otobüs duraklarının kurulumu hız kazandı.
ESKİ DURAKLAR KALDIRILIYOR, MODERN DURAKLAR GELİYOR
Belediye tarafından yürütülen proje kapsamında mevcut eski duraklar kaldırılarak yerlerine yeni nesil duraklar monte ediliyor. Şehir genelinde etaplar halinde sürdürülen çalışmalarla birlikte, vatandaşların daha güvenli ve konforlu bir şekilde toplu taşıma araçlarını bekleyebileceği alanlar oluşturuluyor. Modern tasarımlarıyla dikkat çeken duraklar, işlevselliği ve estetik yapısıyla kente değer katmayı hedefliyor.
DÖRT MEVSİM KONFOR SUNACAK AKILLI DURAKLAR
Yeni nesil otobüs durakları kapalı alan yapısı, iklimlendirme sistemi, bilgilendirme ekranları ve aydınlatma özellikleriyle öne çıkıyor. Bu özellikler sayesinde vatandaşlar, yazın serin, kışın ise sıcak bir ortamda toplu taşıma araçlarını bekleyebilecek.
Ayrıca proje, sadece konforu artırmakla kalmayıp şehrin ulaşım altyapısını güçlendirmeyi ve kent estetiğini de iyileştirmeyi amaçlıyor.
Nevşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, “Otobüs beklemek artık çile değil; kışın sıcak, yazın serin olacak. Konforlu, modern, akıllı ve çağdaş duraklarımız bu şehrin vizyonunu yansıtacak.” ifadelerine yer verildi.
Next





