Nevşehir’de narkotik ekiplerinin son bir haftada düzenlediği 20 operasyonda 28 kişi yakalandı. Operasyonlarda bonzai ve metamfetamin ele geçirilirken, aranan bir kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde kullanımı ve ticaretinin önlenmesine yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Ekipler tarafından son bir hafta içerisinde kent genelinde gerçekleştirilen 20 ayrı operasyonda, uyuşturucu madde kullandığı belirlenen 28 kişi yakalandı.

BONZAİ VE METAMFETAMİN ELE GEÇİRİLDİ

Operasyonlarda yapılan aramalarda 4,45 gram bonzai ile 9,15 gram metamfetamin ele geçirildi. Yakalanan 28 kişi hakkında gerekli adli işlemler başlatıldı.

ARANAN KİŞİ CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapmak ve kullanmak suçlarından aranan kişilerin yakalanmasına yönelik gerçekleştirilen çalışmalarda ise bir kişi gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen kişi tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğünün uyuşturucu madde ticareti yapan ve kullanan kişilere yönelik çalışmalarının kararlılıkla devam edeceği bildirildi.

Oğuzhan Uğur hakkında tutuklama kararı
Oğuzhan Uğur hakkında tutuklama kararı
İçeriği Görüntüle

Muhabir: ÖZLEM EKİCİ