AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Süleyman Özgün ve Emre Çalışkan İle İl Başkanı Muhammed Feyzi Aygün, Nevşehir’e yeni doktor ataması gerçekleştiğinin müjdesini verdi.
Sağlık Bakanlığı tarafından 122. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü (DHY) kura sonucuna göre Nevşehir merkez ve ilçe hastanelerine 6 uzman doktor ve 7 doktor ataması yapıldı.
Nevşehir Devlet Hastanesi’ne Deri ve Zührevi Hastalıklar, Genel Cerrahi, Kalp ve Damar Cerrahisi, Ortopedi ve Travmatoloji, Radyoloji Uzmanı ve 2 pratisyen doktor atandı.
Kozaklı Devlet Hastanesi’ne Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı atandı.
Ayrıca, Hacıbektaş İlçe Devlet Hastanesi 1 pratisyen doktor, Gülşehir İlçe Devlet Hastanesine 1 pratisyen doktor, Avanos İlçe Devlet Hastanesine 3 pratisyen doktor ataması yapıldı.
Atama müjdesini sosyal medya hesapları üzerinden duyuran Özgün, Çalışkan ve Aygün, “ Sağlık Bakanlığımız tarafından 122. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü (DHY) Kurasında Nevşehirimize aşağıdaki Hekim Kadroları ihdas edilmiştir. Nevşehirimize hayırlı ve uğurlu olsun. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Sağlık Bakanımız Prof. Dr. Kemal Memişoğlu 'na teşekkür ediyoruz. Nevşehir Devlet Hastanesi 7, Hacıbektaş Toplum Sağlığı Merkezi 1, Kozaklı Devlet Hastanesi 1, Gülşehir İlçe Devlet Hastanesi 1 Avanos ilçe Devlet Hastanesi 3 olmak üzere toplam 13 Doktor Ataması yapılmıştır.” ifadelerine yer verdi.