Nevşehirli Bürokratlar ve İş İnsanları Derneği (NEVBİAD), Nevşehir’in gelişimine yönelik konuların değerlendirildiği istişare toplantısında kentten isimleri bir araya getirdi.
İstanbul’da gerçekleştirilen toplantıya Nevşehir Valisi Hüseyin Kök, AK Parti Nevşehir milletvekilleri Süleyman Özgün ve Emre Çalışkan ile bürokratlar, iş insanları ve dernek üyeleri katıldı.
KALKINMA HEDEFLERİ VE YATIRIMLAR ELE ALINDI
Toplantının ardından değerlendirmede bulunan Vali Hüseyin Kök, farklı alanlardaki çalışmalarıyla Nevşehir’i temsil eden ve kentin gelişimine katkı sunan hemşehrileriyle bir araya geldiklerini belirtti.
Nevşehir’in geleceğine ilişkin fikir alışverişinde bulunduklarını ifade eden Kök, “Nevşehir’imizin geleceğini, kalkınma hedeflerini ve yeni yatırım fırsatlarını ele alarak verimli bir fikir alışverişinde bulunduk” dedi.
Kök, ortak çalışma ve dayanışmanın önemine de değinerek, “Ortak akıl, güçlü iş birliği ve dayanışma anlayışıyla şehrimizin gelişimine katkı sunmak için hep birlikte çalışmayı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.
Vali Kök, toplantıya ev sahipliği yapan NEVBİAD yönetimine, dernek üyelerine ve katılımcılara teşekkür etti.


Next




