Sporcular, Antalya Side’de düzenlenen Bölgesel Lig Triatlon Türkiye Şampiyonası’na katıldı. Sporcular yarışmalarda büyük bir başarıya imza attı.
TÜRKİYE ÜÇÜNCÜLÜĞÜ
Elif Boyacı, Ada Naz Çıtak, Esila Şimşek, Fatma Güler, Amine Berra Atasever, Ada Beren Gök ve Ravza Baytar, Şampiyonada takım M1 kızlar kategorisinde Türkiye üçüncüsü oldu. Sporcular, gösterdikleri üstün performansla hem takımlarını hem de Nevşehir’i gururlandırdı.
Ayrıca bireysel yarışlara da katılan sporcular önemli dereceler elde edildi. M1 kızlar kategorisinde yarışan Elif Boyacı, Türkiye yedincisi oldu.
M1 ve M2 erkek sporcuları ise gösterdikleri performansla madalya almaya hak kazandı.
Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Hakan Keskin, disiplin, azim ve takım ruhuyla mücadele eden tüm sporcuları ve antrenörleri tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.



