NEVÜ’den yapılan açıklamaya göre, NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin başkanlığında gerçekleştirilen Üniversite Yönetim Kurulu toplantısında alınan karar doğrultusunda, atanma sürecini başarıyla tamamlayan Doç. Dr. Ebru Demirel, Gülşehir Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Yönetim ve Organizasyon Bölümü Lojistik Programı doçent kadrosuna atandı.

NEVÜ’de akademik yıl açılışı bugün: İlk ders yapay zekâ üzerine
NEVÜ’de akademik yıl açılışı bugün: İlk ders yapay zekâ üzerine
İçeriği Görüntüle

Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından belirlenen kriterler doğrultusunda üniversitenin akademik kadrosunu yeni eğitim-öğretim yılında da güçlendirmeye devam ettiklerini belirtti.

Akademik kadronun nitelik ve yetkinliğini artırmaya yönelik çalışmaları kararlılıkla sürdürdüklerini ifade eden Aktekin, bilimsel üretkenliği, nitelikli eğitim anlayışını ve topluma katkıyı önceleyen bir akademik yapılanmaya büyük önem verdiklerini vurguladı.

Rektör Aktekin, Doç. Dr. Ebru Demirel’in kendi alanında NEVÜ’nün bilimsel görünürlüğüne ve eğitim-öğretim kalitesine önemli katkılar sunacağına inandığını belirterek, yeni ünvanının hayırlı olmasını diledi.

Fsfdsdfsg

Kaynak: BÜLTEN