“İş Sağlığı ve Güvenliği” kapsamında NEVÜ Hacıbektaş TBMYO Öğretim Görevlisi Orçun Bağra'nın koordinatörlüğünde ve Hacıbektaş Belediyesi iş birliğinde uygulamalı eğitim düzenlendi.

Düzenlenen tatbikata Hacıbektaş TBMYO Müdürü Öğretim Görevlisi Eyüp Gürcan, Yüksekokul Müdür Yardımcıları Öğretim Görevlisi Ensar Koşatepe ve Öğretim Görevlisi Gürsoy Şeref, yüksekokul sekreteri, bölüm başkanları, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Olası bir yangın durumunda yapılması gerekenler ve yangın ekipmanlarının doğru kullanımı hakkında katılımcıları bilgilendiren Hacıbektaş Belediyesi itfaiye ekipleri ayrıca gerçeğini aratmayacak şekilde de uygulamalı tatbikatlarda bulundu.

Ayrıca Gürcan uygulamalı olarak verilen eğitimle birlikte katılımcılara muhtemel bir yangın durumunda meydana gelebilecek zararı en aza indirebilecek bilgi ve beceriyi kazandırmayı amaçladıklarını söyledi.

Gürcan ayrıca Hacıbektaş Belediyesi’ne ve itfaiye ekibine destek ve katkılarından dolayı teşekkür etti.

NEVÜ’lüler Güray Müze ve Kapadokya Yaşayan Miras Müzesi’ni gezdi NEVÜ’lüler Güray Müze ve Kapadokya Yaşayan Miras Müzesi’ni gezdi

NEVÜ Hacıbektaş TBMYO’da yangın tatbikatı  (1)NEVÜ Hacıbektaş TBMYO’da yangın tatbikatı  (4)NEVÜ Hacıbektaş TBMYO’da yangın tatbikatı  (3)

Editör: Mehmet Günay