Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinden (NEVÜ) yapılan açıklamaya göre, İlahiyat Fakültesi tarafından, öğrencilere destek sağlamak ve üniversitedeki paylaşma kültürünü güçlendirmek amacıyla kermes düzenlendi.
NEVÜ merkez yerleşkesindeki Tafana Aşçılık ve İkram Hizmetleri Tesisleri’nde gerçekleştirilen etkinlik, akademik ve idari personel ile öğrencileri dayanışma amacıyla bir araya getirdi.
KERMESİN GELİRİ ÖĞRENCİLERE DESTEK OLACAK
Fakülte mensupları ve öğrencilerin hazırladığı çeşitli yiyecek ve ikramların sunulduğu kermes yoğun ilgi gördü. Etkinlikten elde edilen gelirin, öğrencilerin desteklenmesi amacıyla kullanılacağı belirtildi.
Kermesle hem öğrencilerin ihtiyaçlarının karşılanmasına katkı sunulması hem de üniversite bünyesinde yardımlaşma ve paylaşma kültürünün güçlendirilmesi amaçlandı.
ÜNİVERSİTE YÖNETİMİ DE KATILDI
Etkinliğe NEVÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mutluhan Akın ve Prof. Dr. Bayram Deviren ile İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Adem Çatak katıldı.
İlahiyat Fakültesinde “Eş Seçiminde Yuva Kurmaya Yol Haritası” başlıklı konferans vermek üzere üniversiteye gelen Prof. Dr. Nuri Kahveci de kermeste yer aldı.


Next




