NEVÜ’den yapılan açıklamaya göre, Rektör Aktekin’i makamında ağırlayan Rektör Karahocagil, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Karahocagil, üniversitenin eğitim-öğretim faaliyetleri ve bilimsel çalışmaları hakkında bilgi paylaşarak üniversiteler arasındaki iş birliğini önemsediklerini ve ortak projeler geliştirmeye açık olduklarını ifade etti.

Misafirperverliğinden dolayı Rektör Karahocagil’e teşekkür eden Aktekin ise NEVÜ’nün Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından belirlenen “Doğal ve Kültürel Miras Turizmi” alanında ihtisaslaşan üniversite olduğunu belirterek hem bu alanda hem de farklı disiplinlerde ulusal ve uluslararası düzeyde ortak projeler ve akademik çalışmalar yürütmeye önem verdiklerini söyledi.

Ziyarette, yeni eğitim-öğretim yılına yönelik değerlendirmelerin yanı sıra iki üniversite arasında mevcut ve yürütülebilecek akademik iş birlikleri, ortak araştırma alanları ve kurumsal düzeyde geliştirilebilecek projeler üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

NEVÜ’den uluslararası başarı: Magna Charta ağına kabul edildi
NEVÜ’den uluslararası başarı: Magna Charta ağına kabul edildi
İçeriği Görüntüle

Ziyaret dilek ve temennilerin ardından sona erdi.

2 (4)-1

Kaynak: BÜLTEN