Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri öncesinde saha çalışmalarını sürdüren Başkan Adayı Yüksel Babaoğlu ve ekibi, Avanos ve Göreme’de ziyaretlerde bulundu.
Babaoğlu ve beraberindeki heyet, gün boyunca çok sayıda işletmeyi ziyaret ederek esnaf, sanayici ve iş insanlarıyla birebir görüşmeler gerçekleştirdi. Ziyaretlerde oda üyelerinin talep, beklenti ve önerileri dinlenirken bölgedeki ticari hayat, işletmelerin karşılaştığı sorunlar ve çözüm bekleyen konular üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.
Avanos ve Göreme’de yoğun ilgiyle karşılanan Babaoğlu ve ekibi, vatandaşlarla da sohbet ederek seçim sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
“ÜYELERİMİZİN SESİ OLMAK İÇİN SAHADAYIZ”
Seçim sürecini yalnızca bir yarış olarak görmediklerini belirten Babaoğlu ve ekibi, bu süreci üyelerin beklentilerini doğrudan öğrenmek ve çözüm önerileri geliştirmek açısından önemli bir fırsat olarak değerlendirdiklerini ifade etti.
Esnafın, sanayicinin ve iş dünyasının görüşlerini merkeze alan bir yönetim anlayışı hedeflediklerini belirten ekip, Nevşehir’in ekonomik potansiyelini geliştirmek, ticaret hayatına katkı sunmak ve oda üyeleriyle güçlü bir iletişim kurmak amacıyla çalışmalarını sürdüreceklerini kaydetti.










Next




