Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası (NTSO) Başkan Adayı Mehmet Ali Öbekli, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Turizm Gala Yemeği’nin ardından teşekkür mesajı yayımladı.
800’ü aşkın iş insanı, turizmci ve sivil toplum temsilcisinin katıldığı programda Kapadokya Fuar ve Kongre Merkezi projesini tanıtan Öbekli, projeye gösterilen ilginin kendilerine heyecan verdiğini ifade etti.
“NEVŞEHİR’İN BU PROJEYİ NE KADAR HAK ETTİĞİNİN GÖSTERGESİYDİ”
Gala yemeğine katılanlara ve projeye destek verenlere teşekkür eden Öbekli, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Turizm Gala Yemeğimize katılarak bizlere destek olan, projemize inanan 800’ü aşkın değerli iş insanımıza, turizmcimize ve dostlarımıza gönülden teşekkür ediyorum. O salonda hissettiğimiz birlik ve heyecan, Nevşehir’in bu projeyi ne kadar hak ettiğinin en net göstergesiydi.”
Öbekli, programda oluşan birlik atmosferine dikkat çekerek Kapadokya Fuar ve Kongre Merkezi’ni ortak bir heyecanla hayata geçirmek istediklerini belirtti.
KAPADOKYA FUAR VE KONGRE MERKEZİ İÇİN KARARLILIK MESAJI
Tanıttığı projeye ilişkin hedefini yineleyen Öbekli, “Kapadokya Fuar ve Kongre Merkezi’ni hep birlikte, aynı heyecanla hayata geçireceğiz. Bu şehrin gücüne güç katmaya devam edeceğiz. Rengimiz mavi.” açıklamasında bulundu.
Öbekli’nin teşekkür mesajında, projeye duyulan ilgi ve Nevşehir’in potansiyelinin ortak çalışmalarla değerlendirilmesi öne çıktı.
TURİZM, TARIM, SANAYİ VE TİCARETİ BULUŞTURAN PROJELER
NTSO başkanlık seçimi öncesinde çalışmalarını sürdüren Mehmet Ali Öbekli, Nevşehir’in turizm, tarım, sanayi ve ticaret potansiyelini birleştiren yeni projelerle gündeme gelmeye devam edeceğini belirtti.
Kapadokya Fuar ve Kongre Merkezi projesini gala yemeğinde katılımcılarla paylaşan Öbekli, mesajıyla hem destek verenlere teşekkür etti hem de projeyi hayata geçirme hedefini yeniden dile getirdi.






Next




