Bu önemli derece, özellikle Fen-Burger alanındaki öğrencinin yetkinliğini kanıtlarken, öğretmeni Saniye İnan'ın dört yıllık özverili çalışmalarının da ne denli değerli olduğunu bir kez daha ortaya koymuş oldu.

Nevşehir’den sınava katılan Ahmet Taha Ekici, 4. sınıflar arasında Türkiye derecesi yapan tek öğrenci olarak dikkatleri üzerine çekti.

Bu başarısıyla hem ailesini hem okulunu hem de öğretmenini gururlandıran genç öğrenci, gelecekteki bilim insanlarının ve matematikçilerinin şimdiden iz bırakmaya başladığının bir göstergesi oldu.

Öğretmeni Saniye İnan, Ahmet Taha'nın bu başarısında büyük pay sahibi olarak ön plana çıktı. Dört yıl boyunca öğrencisine rehberlik eden, onu motive eden ve bilgi birikimini aktaran İnan'ın emeği, Ahmet Taha'nın Türkiye ikinciliğiyle taçlanmış oldu.

Kapadokya Havalimanındaki son çalışmalar değerlendirildi
Kapadokya Havalimanındaki son çalışmalar değerlendirildi
İçeriği Görüntüle

Bu başarı, öğretmen-öğrenci iş birliğinin ve istikrarlı çalışmanın ne denli önemli olduğunu gözler önüne bir kez daha sermiş oldu.

Kapadokya Muşkara Haber olarak Ahmet Taha Ekici'yi ve öğretmeni Saniye İnan'ı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Whatsapp Image 2025 06 26 At 21.18.01Whatsapp Image 2025 06 26 At 21.17.30Whatsapp Image 2025 06 26 At 21.21.07Whatsapp Image 2025 06 26 At 21.18.46

Muhabir: ÖZLEM EKİCİ