Nevşehir İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerince Gülşehir ilçesine bağlı Yeşilli köyünde hafriyat ve yol yapım çalışmaları ile Yamalı köy yolu çalışmaları devam ediyor.

Avanos ilçesine bağlı Özkonak ve Altıpınar köyleri arası yama çalışmaları devam ederken Ürgüp ilçesine bağlı Taşkınpaşa ve Acıgöl ilçesine bağlı Ağıllı köylerinde asfalt çalışmaları tamamlandı.

İl Özel İdaresi Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerince Acıgöl ilçesine bağlı İnallı, Kurugöl, Tepeköy, Yuva, Hacıbektaş ilçesine bağlı Hasanlar, Gülşehir ilçesine bağlı Abuuşağı, Kızılkaya, Avanos ilçesine bağlı Göynük ve Derinkuyu ilçesine bağlı Doğala köylerinde meydana gelen içme suyu elektrik arızaları giderildi.

Ayrıca Avanos ilçesine bağlı Ayhanlar, Gülşehir ilçesine bağlı Şahinler, Yüksekli, Fakıuşağı, Gümüşkent, Yeşilli, Acıgöl ilçesine bağlı Kurugöl, Derinkuyu ilçesine bağlı Doğala, Hacıbektaş ilçesine bağlı Akçataş, Kozaklı ilçesine bağlı Akpınar, Çayiçi, Karahasanlı ve Ürgüp ilçesine bağlı Karlık köylerinde meydana gelen içme suyu hattı arızaları yapılıp köylere yeniden su verildi.