Emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Keleş beraberinde Kapadokya Üniversitesi (KÜN) Mimarlık, Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı öğretim üyesi Prof. Dr. Ali Cengizkan ile birlikte NEVÜ Rektörü Aktekin’e ziyarette bulundu.

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinden hocası olan emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Ruşen Keleş ve kendisine eşlik eden Prof. Dr. Ali Cengizkan’ı makamında ağırlayan Rektör Aktekin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. 

Aktekin Siyasal Bilgiler Fakültesinden hocası olan Keleş ve kendisine eşlik eden Cengizkan’ı üniversitede ağırlamaktan büyük onur ve memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Prof. Dr. Keleş ve Prof. Cengizkan ise misafirperverliklerinden dolayı Rektör Aktekin’e teşekkür ederek rektörlük görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

NTSO Başkan Adayı Öbekli’den Gaziler Günü mesajı
NTSO Başkan Adayı Öbekli’den Gaziler Günü mesajı
İçeriği Görüntüle

Keleş ayrıca, Mülkiye’den de öğrencisi olan Aktekin’in gerek öğrencilik dönemi ve akademik kariyeri boyunca gerekse bürokratik olarak geldiği nokta ve üstlendiği görevlerdeki başarılarıyla daima gururlandığını belirtti.

Kaynak: HABER MERKEZİ