Tüm Türkiye´de 1 Kasım 2015 Pazar günü gerçekleştirilecek olan  Milletvekili Genel Seçimi öncesi Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan başkanlığında Valilik Toplantı Salonu´nda seçimin huzur ve güven ortamında yapılması, 298 Sayılı Kanun hükümleri ile Yüksek Seçim Kurulunca (YSK) alınan kararların uygulanması amacı ile Nevşehir´de seçime katılacak siyasi partilerin temsilcileri ile seçim güvenliği toplantısı yapıldı.

 Toplantının açılışında yaptığı konuşmada seçim güvenliği ile ilgili kurumların katılımı ile bir toplantı yapıldığını seçim öncesi, seçim günü ve seçim sonrası alınacak tedbirlerle ilgili kararların alındığını hatırlatan Vali Ceylan siyasi parti başkanlarından YSK´nın belirlediği kanunlara uyulmasını talep etti.

Nevşehir´de 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimi´nin güvenli ve huzurlu bir şekilde geçirileceğine inandığını söyleyen Vali Ceylan, kurallara uyulması halinde sürecin güzel geçeceğini sözlerine ekledi.

 Demokratik bir seçim şöleni yaşanması için Nevşehir genelinde partilerin seçim propagandası yaparken birbirlerine karşı sıcak, samimi, saygılı ve hoş görülü olması gerektiğini vurgulayan Vali Ceylan “Bu seçim sürecini sizlerle birlikte geçireceğiz. Seçimin güzel bir şekilde yapılması için size yardımcı olacağız.” diye konuştu.

 Toplantıya Vali Ceylan´ın yanı sıra Nevşehir İl Garnizon ve Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Metin Alkaya, Nevşehir Emniyet Müdürü 1. Sınıf Emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu, Vali YardımcısıNurettin Ateşve siyasi parti temsilcileri katıldı. Haber: Selma İVEN

 

/images/haberler/resimler/2015-10/1/1613055418245.jpg