Misli.com 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Nevşehir Belediyespor, ligin 29. hafta müsabakasında deplasmanda Malatya Yeşilyurt Belediyespor ile karşılaştı. Maçtan 3-2’lik galibiyetle ayrılan Nevşehir Belediyespor, ligin 29.haftasında 9. galibiyetini alarak haftayı altın değerinde 3 puanla kapattı.

Malatya Yeşiltepe Spor Kompleksinde oynanan karşılaşmada karşılıklı ataklarla geçen ilk yarı 14. dakikada Emre Gemici’nin kaydettiği golle 1-0 Malatya Yeşilyurt Belediyespor’un üstünlüğü ile sona erdi.

Nevşehir Belediyespor karşılaşmanın ikinci yarısının başlamasıyla 52. dakikada Emre Işık’ın attığı golle 1-1’lik eşitliği sağladı. Malatya Yeşilyurt Belediyespor 72. dakikada Akın Akman’ın kaydettiği golle skoru 2-1’e getirirken, Nevşehir Belediyespor 75. dakikada Hamza Küçükköylü’nün kaydettiği golle skoru 2-2’ye getirdi. Bu dakikadan sonra daha istekli ve atak bir oyun sergileyen Nevşehir Belediyespor 87. dakikada Furkan Mızrak’ın kaydettiği golle müsabakadan 3-2 galip ayrıldı.

Bu sonuçla oynadığı 29 maçın ardından 9 galibiyet, 7 beraberlik ve 13 mağlubiyet alarak topladığı 34 puanla grupta 11. sırada yer alan Nevşehir Belediyespor, ligin 30. ve son haftasında 1 Mayıs Cumartesi günü saat 15.00’da kendi sahasında Çankaya Futbol Kulübü takımı ile karşılaşacak.

Müsabakayı AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran ve Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Esat Özaltın birlikte izledi.