2023-2024 Yılı Okul Sporları Taekwondo Yıldızlar Kız - Erkek Türkiye Birinciliği Müsabakaları Nevşehir ev sahipliğinde Damat İbrahim Paşa Spor Salonunda başladı.

25 - 27 Nisan tarihleri arasında düzenlenen Okul Sporları Taekwondo Yıldızlar Kız - Erkek Türkiye Birinciliği Müsabakalarına 57 ilden yaklaşık 500 sporcu ve antrenörlerin katılıyor.

Müsabakalar Nevşehir Vali Yardımcısı Mücahit Öztürk, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, Taekwondo Federasyonu Asbaşkanı Seyfullah Özdemir, sporcular, atrenör ve velilerin katıldığı açılış seremonisi ile başladı.

Açılış seremonisinde konuşma yapan İl Müdürü Özdemir; “ Ülkemizin en önemli turizm destinasyonların dan biri olan tarihi, doğası ve kültürü ile birlikte masalsı bir şehirde spor organizasyonlarına ev sahipliği yapmaktan, sporcu kafilelerini ağırlamaktan çok büyük mutluluk duyuyoruz. Uzun yıllar boyunca emek verip sonunda Okul Sporları Türkiye finallerine katılmaya hak kazanan sporcularımıza ve antrenörlerimize başarılar diliyorum, inşallah hedefleri ne ise ona ulaşmalarını temenni ediyorum. Buradan ayrılırken güzel dostluklar ve arkadaşlıklar edinerek herşeyin gönlünüzce olmasını diliyor emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

Müsabaka sonunda ise dereceye giren sporculara madalya töreni düzenlendi.

Final maçında Kaymaklı Belediyespor ve Ürgüpspor karşılaşacak Final maçında Kaymaklı Belediyespor ve Ürgüpspor karşılaşacak

Vali Yardımcısı Öztürk ve Özdemir sporculara madalyalarını takdim etti.

Kaynak: HABER MERKEZİ