Geçtiğimiz haftalarda görevine atanan AK Parti Nevşehir İl Tanıtım ve Medya Başkanı Murat Çopur, ziyaretleri kapsamında Muşkara Haber’i ziyaret etti.
Çopur, ziyarette Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Sekreteri, Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Başkanı ve Muşkara Gazetesi İmtiyaz Sahibi Bayram Ekici, Muşkara Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Hilal Ekici ile muhabirler Mehmet Günay ve Ravza Nur Baydemir’le bir araya geldi.
Görüşmede yerel basının kamuoyunu bilgilendirmedeki önemine değinen Çopur, görev sürecinde basınla iş birliği içinde çalışacaklarını ifade etti.
Ekici de Kapadokya’nın tanıtımı için yerel basının önemli bir rol üstlendiğini belirterek kurumlar arası iş birliğinin bölgeye katkı sağlayacağını ifade etti.
Çopur, misafirperverlikleri dolayısıyla Muşkara Haber ekibine teşekkür etti.

Next





