TES Başkanı Urgenç başkanlığında il yönetimi ve ilçe başkanlarından oluşan heyet, TES Şube Başkan Yardımcısı Çamcı’nın Uçhisar Belediye başkanı seçilmesinden dolayı hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

TES heyeti, Başkan Çamcı’ya yeni görevinde başarılar diledi.

Çamcı, TES’in ailesi olduğunu belirterek, “TES benim için bir sendika olmanın yanında milli kimliğimi bulduğum, Türkçemizi, Türk bayrağını, Atatürk’ü, Türk vatanını sevdiğim fikriyat ve düşüncemin yansıdığı tıpkı milli mücadele dönemindeki Kuvay-ı Milliye, Milli Müdafaa Cemiyeti’dir. Aynı zamanda ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın!’ felsefesiyle insanı ve emeği önceleyen bir STK’dır. Bugün bu başkanlık koltuğunda bulunmamda büyük katkısı ve emeği bulunan bütün teşkilat mensubu arkadaşlarıma Şube Başkanımız Tayfur Urgenç nezdinde teşekkürü borç bilirim.” dedi.

Başkan Eren’den 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı mesajı Başkan Eren’den 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı mesajı

Başkan Urgenç de heyet adına yaptığı konuşmada, “Kıymetli Şube Başkan Yardımcımız Abdullah Çamcı öncesinde NEVÜ’de TES’i bayraklaştırdı. Sonrasında şube başkan yardımcımız olarak sendikamızın büyümesi ve kurumsallaşmasında emeğini esirgemeden mücadele etti. Makam ve mevki derdinde olmadan karşılıksız vatan sevdası ile vücut bulduğu TES’te kimi zaman sürgünlerde, kimi zaman itibar suikastlerine uğradı ama hiçbir zaman haktan, adaletten, doğrudan geri adım atmadı. İnşallah bilgi, birikim ve tecrübesini Uçhisar Belediye başkanı olarak Uçhisar’a, Uçhisarlılara hizmet ederek taçlandıracaktır.” diye konuştu.

Kaynak: HABER MERKEZİ