İlçe Müftülüğü tarafından farklı sebeplerle mesai saatleri içinde yaygın din eğitimi faaliyetlerine katılma imkânı bulamayan vatandaşların Kur'an-ı Kerim ve dini bilgiler eğitimine yönelik talep ve ihtiyaçlarının karşılanması için farklı program ve uygulama alternatifleri sunulacak.

Mesai saatlerindeki eğitimlere alternatif olarak hafta içi 17.00 - 23.00 saatleri arasında ve cumartesi - pazar günleri eğitimler verilecek.

BİK’ten 7,5 milyar TL’lik destek planı! Abdulkadir Çay detayları paylaştı
BİK’ten 7,5 milyar TL’lik destek planı! Abdulkadir Çay detayları paylaştı
İçeriği Görüntüle

Yüz yüze eğitimlere katılma imkanı olmayanlar için uzaktan yaygın din eğitimi kapsamında verilen çevrimiçi eğitimler de aynı şekilde çalışan vatandaşlara sunulan alternatifler arasında yer alıyor.

Bu kapsamda İlçe Müftülüğü tarafından mesai saatleri dışında verilecek kursa katılmak isteyen vatandaşlar kayıt için davet edildi.

Muhabir: RAVZA NUR BAYDEMİR