Ürgüp Belediyesi, ilçe merkezini daha estetik, daha güvenli ve daha yaşanabilir bir yapıya kavuşturmak amacıyla hayata geçirdiği yayalaştırma projesi kapsamında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Bu kapsamda Belediye Başkanı Ali Ertuğrul Bul, proje alanında incelemelerde bulunarak ekiplerden yürütülen çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı. Sahadaki süreci yakından takip eden Bul, çalışmaların planlanan takvim doğrultusunda ilerlediğini belirtti.
Proje ile birlikte araç trafiğinin yoğun olduğu alanların kademeli olarak yaya öncelikli hale getirilmesi hedeflenirken, böylece hem trafik yoğunluğunun azaltılması hem de vatandaşların daha güvenli ve konforlu bir ortamda hareket edebilmesi amaçlanıyor. Aynı zamanda düzenlemelerin, ilçe merkezine daha estetik ve ferah bir görünüm kazandırması bekleniyor.
Öte yandan belediye tarafından yapılan açıklamada, inşaat sürecinin esnafın günlük faaliyetlerini en az etkileyecek şekilde planlandığına dikkat çekilerek, çalışmaların hızlı ve titiz bir şekilde tamamlanacağı ifade edildi.
Next





