Bayram süresince vatandaşların huzur ve güven içerisinde seyahat edebilmeleri için görev başında bulunan emniyet ve jandarma ekipleriyle bir araya gelen Vali Fidan, personelin bayramını tek tek kutladı.
Özveriyle görev yapan güvenlik güçlerine teşekkür eden Fidan, kamu düzeninin sağlanması adına 7 gün 24 saat esasına göre çalışan ekiplerin büyük bir sorumluluk üstlendiğini vurguladı.
Uygulama noktasında görev yapan ekiplerden yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Fidan, bayram yoğunluğu nedeniyle trafikte oluşabilecek risklere karşı alınan önlemleri de yerinde değerlendirdi.
Trafik güvenliğinin sağlanması için yapılan denetimlerin aralıksız sürdüğünü belirten Fidan, sürücülere kurallara uymaları konusunda hassasiyet çağrısında bulundu.
Ziyaret sırasında yolculuk yapan vatandaşlarla da sohbet eden Vali Fidan, sürücü ve yolcuların Ramazan Bayramı’nı kutladı. Vatandaşlara güvenli, sağlıklı ve huzurlu bir yolculuk geçirmeleri temennisinde bulunan Fidan, özellikle bayram dönemlerinde artan trafik yoğunluğuna dikkat çekerek dikkatli olunması gerektiğini ifade etti.
Nevşehir genelinde bayram süresince güvenlik ve trafik denetimlerinin titizlikle sürdürüleceği belirtilirken, vatandaşların huzur içinde bir bayram geçirebilmesi için tüm birimlerin koordineli şekilde görev yaptığı vurgulandı.



Next




