Huzurevinde kalan yaşlı vatandaşlarla yakından ilgilenen Vali Kök ve eşi Sibel Kök, sakinlerle sohbet ederek bayramlarını kutladı. Samimi görüntülerin oluştuğu ziyarette yaşlı vatandaşların talepleri ve sağlık durumları hakkında da bilgi alındı.

Nevşehir’de bayram namazı sonrası çocuklara özel program
Nevşehir’de bayram namazı sonrası çocuklara özel program
İçeriği Görüntüle

BAYRAMIN MANEVİ ATMOSFERİ HUZUREVİNDE PAYLAŞILDI

Kurban Bayramı’nın manevi ikliminin hissedildiği ziyarette huzurevi sakinleri, gerçekleştirilen ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi. Yaşlı vatandaşlarla tek tek ilgilenen Vali Kök, büyüklerin toplumun en kıymetli değerleri arasında yer aldığını belirterek onların her zaman yanında olduklarını ifade etti.

Ziyaret sırasında huzurevi sakinleriyle uzun süre sohbet eden Kök çifti, vatandaşlara sağlıklı ve huzurlu bir yaşam temennisinde bulundu.

Huzurevi sakinleri de ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getirerek Vali Hüseyin Kök ve eşi Sibel Kök’e teşekkür etti.

Gerçekleştirilen ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafları ve bayram tebriğiyle sona ererken, huzurevinde duygu dolu anlar yaşandı.

706217453 18095071268186019 8902642062762360765 N

Muhabir: RAVZA NUR BAYDEMİR