Yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde yürüten Üniversite Bayan basketbol takımı transfer çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Son iki sezonda olduğu gibi bu yılda Nevşehir?i ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesini ulusal düzeyde temsil edecek olan bayan basketbol takımının yeni forveti Berrin Karabaş,

Mersin ekibi ile final grubunda oynadığı 23 karşılaşmada, 20 dakika ortalama ile süre aldı ve 6.6 sayı, 4.4 ribaund, 1.0 asist ortalamaları elde etti.

Migros Spor Kulübü?nün alt yapısında yetişen Berrin Karabaş Yıldız, Genç ve Ümit Milli takımlarında 84 kez ay yıldızlı formayı giydi. Yeni transfer Berrin Karabaş; Migros, Kocaeli Kâğıt spor, Mersin Büyük Şehir Belediyesi, Çankaya Üniversitesi, Sakarya Üniversitesi, Mersin Üniversitesi?nde forma giydi.

Nevşehir?e transferi konusunda açıklamalarda bulunan Berrin Karabaş, ?Final grubunda mücadele edecek güçte olan ve kaliteli oyunculardan oluşan bu takımla anlaştığım için çok mutluyum.

Bu uzun görüşme sürecinde, ellerinden geleni karşılıklı olarak yapan Nevşehir HBV Üniversitesi ailesine teşekkür ederim? dedi.