Erzurum´da devam eden kamp programında şu an itibariyle 3 sporcu çalışmalara katılırken bu sayının kulüp teknik sorumlusu Cüneyt Tiryaki´nin vereceği rapor doğrultusunda çoğalması bekleniyor.

Nevşehirspor teknik heyeti alt yapıya önem vererek Nevşehirsporun gelecek yıllardaki iskeletini kendi sporculardan kurmayı hedefliyor ve bu doğrultuda çalışmalar devam ediyor.

Bu sezon şampiyonluk hedefi ile yola çıkan Nevşehirsporda planlanan 24 kişilik kadroda alt yapıdan en az 6 oyuncunun kadroda değerlendirilmesi hedefleniyor.

Geleceğin takımını oluşturma adına olumlu hamleler yapılırken bu sezon Nevşehirspor alt yapı sorumluluğuna Şakir Topoğlu ve Mustafa Kaya getirildi.

Pek çok il takımının daha kısa vadede planlar yaptığı spor camiasında Nevşehirspor alt yapısından yetişen yetenekli ve gelecek için umut vadeden oyuncuların uzun vadede katkı sağlaması planlanıyor.

Gerek bu sezon gerekse önümüzdeki yıllar için hazırlanacak yerli oyuncular Nevşehir´in gelecekteki en önemli ve değerli oyuncuları olma yolunda adım atma şansını yakalamış olacaklar.

Başkan Salih Dirikoç ile yönetim kurulunun bu konudaki hassasiyeti kulübün gelecek yıllara umutla bakmasının en büyük göstergesi olarak değerlendiriliyor.

Erzurum´da devam eden kamp çalışmaları kapsamında Tokat Erbaa spor ile hazırlık müsabakasında 1-1 berabere kalan Nevşehirsporun 13 Ağustos itibariyle ilimize dönmesi bekleniyor. Mehmet Tolga Karaca