Kurs da üretilen ürünlerin sergilendiği açılışa Çat Kasabası Belediye Başkan vekili Faruk Güven, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Osman Doğan, HEM Müdür yardımcıları Mehmet Sürücü ve Selim Deveci, Halk Eğitim Merkezi usta öğreticisi Şermin Salgın, Nevşehir merkez ve merkeze bağlı ilçe ve beldelerde faaliyet gösteren kursların kurs öğretmenleri ve kursiyerler katıldı.

Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğünün 2013-2014 döneminde açılan kurslarda elde edilen ürünler düzenlenen sergide tanıtıldı.

Birbirinden güzel el emeği göz nuru ürünlerin sergilendiği yılsonu sergisinde Çatlı kursiyerlerin çalışmaları göz doldurdu. Serginin açılışında konuşan HEM Müdürü Osman Doğan,

serginin oluşmasında emeği geçen bütün kursiyerlere teşekkür ederken Manisa?nın Soma ilçesinde yaşanan elim maden kazasında hayatını kaybeden vatandaşlara rahmet, yaralılara da acil şifalar diledi.

Nevşehir Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Usta Öğreticisi Şermin Salgın ise yaptığı açıklamada ?Çat Kasabasında el sanatları bölümü olarak ekim ayında başlamış olduğumuz kursumuzun bugün açılışını yaptık. 15 kişilik kursiyer ekibimizle birbirinden güzel ürünler üretmeye çalıştık.

Pike çalışmaları, nevresimler, yatak örtüleri, oda takımları, değişik tel kırmalar, değişik alanlarda birçok ürünü öğrencilerim bir dönem boyunca çalıştı. Bugün de burada halkımızın görmesi için sergilemiş bulunuyoruz.

Ürün seçeneğimiz çok fazla ve teknik olarak 20?den fazla ürün seçeneğimiz bulunuyor.

Kursiyerlerim ve şahsım adına yardım ve desteklerinden dolayı Halk Eğitim Merkezi Müdürü Osman Doğan ve Çat Kasabası Belediye Başkanı Kamil Duru?ya teşekkürlerimizi iletiyoruz? diye konuştu. Haber: Ali ÇAMUR