Ortahisar Burcu Kaya otelde düzenlenen iftar yemeğine Ortahisar Belediye Başkanı İsmail Genç, Nevşehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan Yardımcısı Bayram Ekici, yönetim kurulu üyeleri Mehmet Hemit, M. Tolga Karaca, Ortahisar Belediyesi Göremespor Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yavuz, Ortahisar Belediyesinden yöneticiler ve kulüp yönetim kurulu üyeleri ile sporcular katıldı.

2013 ? 2014 sezonunda U13 ? U15 ? U19 ve A takım düzeyinde sadece futbolda 4 kategoride mücadele eden Ortahisar Belediyesi takımı sezon maçlarında oynadığı 8 maçın 7.sini galibiyetle ve 1 maçtan da beraberlikle ayrılarak ligi namağlup lider tamamladı ve şampiyon olarak Nevşehir 1. Amatör kümeye yükseldi.

Başarının bir gelenek haline dönüştüğü Ortahisar?da yaklaşık 1,5 yıldır başkanlık görevini yürüten Yüksel Yavuz ve ekibi özverili çalışmalarıyla dikkat çekiyor.

Kurumsal bir kimlik ortaya çıkararak çalışmalarını yürüten Ortahisar Belediyesi Göremespor takımı önümüzde ki yıllarda başarılarıyla daha çok bahsettireceğe benziyor.

Ortahisar Kasabası?nda bulunan okul spor kulübü ile birleşerek tek yürek olacaklarını söyleyen Ortahisar Belediyesi Göremespor kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yavuz yaptığı açıklamada

?Futbol, hentbol, voleybol, satranç, masa tenisi, oryantiring ve badminton branşlarının olduğu 7 ayrı branşta kulübümüzü en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz.

Nevşehir tarihi ile aynı dönemde yani 1954 yılında kurulan takımımız Nevşehir?in en eski kulüplerinden birisi. Ortahisar kasabamızda bulunan okul spor takımımız ile birleşerek tek yürek ve tek çatı altında daha kollektif hareket ederek kurumsal başarılar elde etmek istiyoruz.

Toplamda yaklaşık 100 futbol olmak üzere 130?dan fazla diğer branşlarda ki sporcularımız ile yani toplamda 250?ye yakın sporcularımızla Nevşehir?in spor sahnesinde Ortahisar Belediyesi Göremespor takımının güçlü ve güzel bir ekip olduğunu göstermek istiyoruz.

Çalışmalarımızı da bu doğrultuda yürütüyoruz. İftar yemeğine iştirak eden bütün konuklarımıza ve sporcularımıza teşekkür ediyorum? diye konuştu.

Bütün kategorilerde ve yaş guruplarında mücadele eden küçük büyük bütün sporcuların katılımı ile yenilen iftar yemeği görülmeye değer güzel görüntülere sahne olurken kupaları ve madalyaları ile poz veren sporcular Ortahisar Belediyesi Göremespor takımının büyük başarılar kazanması için daha çok çalışacaklarını belirttiler. Haber: Alpaslan Körükcü