27-29 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 2. Mantarkaya Kitap Günleri’nde çeşitli gösteriler, söyleşi ve konferanslar ile eğitici sunumlar yer alacak.
Fuarda Türkiye’nin dört bir yanından ulusal yazarlar, sanatçılar, öncü yayınevleri ve yerel yazarlar yer alacak.
Birçok yazar ve şairin kitaplarını imzalayacağı imza etkinliğinde ise kitapseverler yazarlarla tanışabilme imkanı elde edecek.
Tanınmış yayınevlerinin kitaplarını sergileyeceği kitap günleri 3 gün boyunca Gülşehir Elegance Düğün Salonunda 09.00 ila 20.00 saatleri arasında kitapseverleri ağırlayacak.
Gülşehir Belediye Başkanı Erkan Çiftçi konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Kapadokya bölgesinin en büyük ve kapsamlı kitap fuarı Gülşehir'imizde yapılacak olup, komşu illerdeki, yakın ilçelerdeki ve şehrimizdeki tüm kitapseverleri sadece 3 gün yapılacak olan fuarımıza bekliyoruz" dedi.