Kapadokya’nın nefes kesici manzaralarını ve lüks deneyimi bir araya getiren AJWA Cappadocia, tüm dünyada en iyi lüks ürün ve hizmetleri seçen, küresel ödül programı Luxury Lifestyle Awards tarafından “En İyi Lüks Aile Tatil Köyü” seçildi.

Bu prestijli ödül, AJWA Cappadocia’nın mükemmel konaklama deneyimi, eşsiz hizmetleri ve olağanüstü manzaralarıyla Kapadokya’da birinci sınıf bir tesis olduğunu bir kez daha kanıtlıyor.

AJWA Hotels Genel Müdürü Ali Türk, “Bu ödülü kazanmaktan büyük bir gurur duyuyoruz. AJWA Cappadocia olarak, misafirlerimize unutulmaz anlar yaşatmayı ve Kapadokya’nın büyüleyici güzelliklerini keşfetmelerini sağlamayı amaçlıyoruz. Bu ödül, ekibimizin özverisi ve misafirlerimize sunduğumuz olağanüstü hizmetin bir yansımasıdır.” dedi.

AJWA Cappadocia’nın lüks aile tatili için mükemmel bir seçenek olduğunu belirten Türk sözlerine şu şekilde devam etti: “Her sezon misafirlerimize benzersiz deneyimler sunmaya devam ederken, bu prestijli ödül otelimizin lüks ve eşsiz atmosferini daha da taçlandırıyor.”

AJWA Hotels bünyesine 2021 yılında katılan AJWA Cappadocia, Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü (UNWTO), tarafından “Dünyanın en iyi turizm köyü” seçilen Mustafapaşa’da yer alıyor.

90 dönümlük alanda hizmet veren tesis, 3 otel binasının içinde bulunan 98 oda ve 10 mağara süit ile misafirlerini ağırlıyor. 

AJWA Cappadocia Luxury Lifestyle Awards

Editör: Ravza Nur Baydemir