Dünya genelinde yılda bir kez gerçekleşen ve lüks konaklama deneyimlerinin en üstün örneklerini ödüllendiren prestijli World Luxury Hotel Awards organizasyonu 2023 yılında dünyanın en seçkin otellerini taçlandırdı.

AJWA Sultanahmet ve AJWA Cappadocia otelleri, bu yıl aldıkları ödüllerle lüks konaklama standartlarını bir kez daha yükseltti.

AJWA Cappadocia:

Avrupa'nın En İyi Lüks Konsept Oteli kategorisinde aldığı ödülle AJWA Cappadocia, konuklarına eşsiz bir deneyim sunmaya devam ediyor.

Türkiye'nin En İyi Lüks Aile Tatil Köyü unvanını kazanarak aileler için mükemmel bir tatil destinasyonu olduğunu bir kez daha kanıtladı.

Denizlili gençler Kapadokya’yı keşfetti Denizlili gençler Kapadokya’yı keşfetti

Türkiye'nin En İyi Sürdürülebilir Lüks Tatil Köyü ödülüyle çevre dostu ve sürdürülebilirlik konusundaki çabalarını takdir aldı.

Geçtiğimiz aylarda ise AJWA Cappadocia Luxury Lifestyle Awards tarafından "En İyi Lüks Aile Tatil Köyü" ödülüne layık görüldü.

AJWA Sultanahmet:

Avrupa'nın En İyi Lüks Sanat Oteli kategorisindeki zaferiyle AJWA Sultanahmet, sanatseverlere ilham verici bir deneyim sunmaya devam ediyor.

Türkiye'nin En İyi Lüks Butik Oteli seçilerek misafirlerine özel ve benzersiz bir konaklama deneyimi sunuyor.

Türkiye'nin En İyi Tasarım Butik Oteli unvanını alarak, benzersiz tasarım anlayışını ödüllendirdi.

Bu prestijli ödüller, AJWA Sultanahmet ve AJWA Cappadocia otellerinin misafirlerine sunduğu üstün hizmet kalitesini ve benzersiz konaklama deneyimlerini bir kez daha gözler önüne sermekte.

Her iki otel, dünya genelinde yılda bir kez gerçekleşen World Luxury Hotel Awards organizasyonunda ödüllendirilerek, lüks konaklama sektöründe küresel bir başarı elde etti.

“BU ÖDÜLLERLE GURUR DUYUYORUZ”

AJWA Hotels Genel Müdürü Ali Türk, AJWA Sultanahmet ve AJWA Cappadocia olarak, her zaman mükemmel bir konukseverlik deneyimi sunma misyonuyla hareket ettiklerini söyledi.

World Luxury Hotel Awards'ın bu ödüllerinin, misyonlarına olan bağlılığının ve tutkularının bir yansıması olduğunu belirteni Türk , “Misafirlerimizin beklentilerini aşmayı ve sürdürülebilir bir gelecek inşa etmeyi taahhüt ediyoruz. Aldığımız ödüller, bu taahhüdümüzün bir göstergesidir." AJWA Sultanahmet ve AJWA Cappadocia otelleri, lüks konaklama deneyiminde dünya genelinde tanınan öncü markalar haline gelmiştir. AJWA Sultanahmet, 2017 yılında kapılarını misafirlerine açarken, 2019'da AJWA Cappadocia da bu ayrıcalıklı aileye katıldı. AJWA Otelleri, lüks konaklama deneyimini bir adım öteye taşımak için tutku ve özveri ile çalışmaya devam ediyor.” diye konuştu.

AJWA Cappadocia Global Arenada üstün başarıyla taçlandırıldı (1)

Editör: Mehmet Günay