AK Parti'nin Nevşehir'de birinci çıktığını vurgulayan Kemikkıran, vatandaşların umudunu ve ışığını AK Parti'de ve Cumhur İttifakı’nda gördüğünü söyledi.

Kemikkıran, "Nevşehir’de AK Parti birinci parti çıkmıştır. Gerçekten demokrasi şöleni yaşanmıştır. Meclis çoğunluğunun Cumhur İttifakı bileşenlerinden oluşması halkımızın ve milletimizin teveccühünün yansımasıdır. 28 Mayıs'a kadar güzel bir süreç yöneteceğiz inşallah.” dedi.

Türkiye'nin güzel ve olması gereken düzeyde bir seçimi geride bıraktığını belirten Kemikkıran açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Yine tarihi bir katılımla güzel bir seçim yaşadık. Türkiye tarihinin en yüksek katılımlı seçimlerinden birisi oldu. Ülkemizin bütün bileşenleri bu noktada azami özen göstererek demokrasinin sandıktan çıkması için destek sağladılar. Cumhur İttifakı mensubu partilerin büyük oy farklarıyla kazanmasını, yine aynı şekilde AK Parti'nin 21 yıl sonra vatandaşların beklentilerine cevap veren bir parti konumunu koruyor olması bizim için önemliydi. Bu noktada Nevşehirli seçmenlerimize samimi olarak teşekkür ediyoruz. Seçimin sonuçlara göre Cumhur İttifakı ülkede beklentilerin umudu olmuştur. AK Parti iktidarı 21 yıllık hizmetine devam mahiyetinde milletin umudu ve ışığı AK Parti'de ve Cumhur İttifakında gördüğünü oylarıyla beyan etmiştir. Milletvekillerimiz Süleyman Özgün, Emre Çalışkan ve Prof. Dr. Filiz Kılıç vekillerimizle birlikte Nevşehir’in gelişmesine ve büyümesine katkı sağlayacak çalışmalar yapacağız.

Cumhurbaşkanlığı ikinci turu için AK Parti teşkilatlarımız, Cumhur İttifakı ortaklarımız MHP, YRP ve BBP ile kaldığımız yerden yeniden başladık. 12 günlük bu süreçte eksik kalan yanlarımızı görerek ulaşamadığımız seçmenlere ulaşmaya çalışacağız. 28 Mayıs'a güzel bir süreç yönetmek istiyoruz. Alnımızın akıyla ikinci tur seçimleri de alacağımızdan bir şüphemiz yok. Bu vesileyle demokrasi şölenimize katkı sağlayan Nevşehir halkımıza, AK Parti ve Cumhur İttifakını destekleyen bütün seçmenlerimize, oy vermese de sandığa gidip demokrasinin gereğini yapan bütün vatandaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. 28 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimleri için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a bundan önce verdiğiniz desteğin artarak devam edeceğine yürekten inanıyoruz. Türkiye Yüzyılı vizyonu için çıktığımız bu yolda, bizleri destekleyen aziz hemşerilerimize, dava arkadaşlarımıza ve Cumhur İttifakı'mızın değerli ortaklarına teşekkür ediyorum. 28 Mayıs 2028 tarihinde yapılacak seçimlerin hayırlara vesile olmasını diliyor, bu kutlu yürüyüşe hepinizi davet ediyorum." HABER MERKEZİ

Editör: Ravza Nur Baydemir