Milli İrade Platformu tarafından düzenlenen yürüyüşe katılan Kemikkıran, yaptığı açıklamada, “Efendimiz (sav) buyurdular ki; "Müminlerin dertleriyle dertlenmeyen bizden değildir." ifadelerini kullandı.

Kemikkıran, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Borsa kavşağından bir araya gelerek, Milli İrade Caddesi’ne kadar sürdürdüğümüz yürüyüşte, Filistin halkının yanında olduğumuzu bir kez daha gösterdik. Filistin'e destek yürüyüşümüzde, barış ve adalet için ses olduk. Filistin halkı, uzun yıllardır süren çatışmaların ortasında direniyor ve bu zor zamanlarda yanlarında olmalıyız.

Filistin'deki olayları takip etmek, insan haklarına saygı göstermek ve barışçıl çözümlere katkı sağlamak hepimizin görevidir. Filistin halkının yaşadığı acılara göz yumamayız ve dünya genelinde daha fazla farkındalık yaratmalıyız.

Bir kez daha ifade ediyoruz ki; Çocukları, kadınları, sivilleri katlederek; hastaneleri, okulları, camileri, kiliseleri bombalayarak güvenliğin sağlanamayacağı açıktır. Zulümle âbâd olunmaz.  Filistin yalnız değildir. Mazlum Filistin halkının yanındayız. Mazlum Filistin halkına destek yürüyüşünde, Nevşehir’imize yakışan yüksek katılımla destek veren; Nevşehirli hemşehrilerimize, ilgili kurum ve kuruluşlarımıza, Milli İrade Platformuna ve tertip komitesi üyelerine emeklerinden dolayı teşekkür ederim.”

Editör: İsmail Irmak