Toplantıda, STK temsilcilerinin görüş ve önerilerini dinleyen AK Parti Belediye Başkan adayı Savran, projelerini anlattı.

AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı tarafından düzenlenen program Topuzluhan Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirildi.

Kemikkıran: “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan kırmızı çizgimizdir” Kemikkıran: “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan kırmızı çizgimizdir”

Programa, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Süleyman Özgün ve Emre Çalışkan, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, Nevşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan adayı  Mehmet Savran, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Murat Özkaya, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Elife Çelebi, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Necati Yurtbilir ve STK temsilcileri katıldı.

Whatsapp Image 2024 03 04 At 21.48.06

‘STK’LAR EN ÖNEMLİ YOL ARKADAŞLARIMIZ OLACAK’

Belediye Başkan adayı Mehmet Savran, STK’ların her zaman kent yönetimine önemli katkılar sağladıklarını belirterek, “Hep birlikte şehrimize nasıl daha iyi hizmet ederiz onun çalışmalarını yapıyoruz. Bu noktada meslek grupları, derneklerimiz bizim her zaman en önemli yol arkadaşlarımız olacak. Şehrimizin geleceğine hep birlikte yön vereceğiz.” dedi.

Toplantıda yeni dönemde hayata geçirmeyi planladığı projelerini STK temsilcileri ile paylaşan ve onların görüş ve önerilerini dinleyen Savran, “Yıllardır hep birlikte çalışıyoruz. Şehrin yönetimine katkı sağlayan, düşüncelerini ortaya koyan sivil toplum kuruluşlarımızın düşünceleri bizler için çok önemli. Ortak bir akılla, şehrimiz için önemli çalışmalar yapacağımıza inanıyorum. Emeklerine, gayretlerine teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Kaynak: HABER MERKEZİ