AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, beraberinde Milletvekili Yücel Menekşe, Belediye Başkanı Mehmet Savran, Merkez İlçe Başkanı Ferit Yiğitaslan, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç, Gençlik Kolları Başkanı Haluk Köybaşı, AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeleri ve  İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç, genel kurullarda yeni ve yeniden seçilen oda başkanlarına hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

İlk olarak Maden İşleri Odası Başkanı Mehmet Pınarbaşı’nı ziyaret eden AK Parti teşkilatı, Pınarbaşı’na hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Daha sonra Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Ergin’i makamında ziyaret eden AK Parti heyeti, yeniden seçilen Ergin’e başarı diledi.

Berberler Odası Başkanı Yusuf İbiş’i de ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Kemikkıran ve beraberindekiler, genç başkan İbiş’e yapacağı çalışmalarda kolaylık diledi.

AK Parti teşkilatı, Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen ve Elektrik ve Elektronikçiler Odası Başkanı Mustafa Gök’ü de ziyaret ederek, yeniden başkan seçilmelerinden dolayı tebrik etti.

Oda başkanları da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek İl Başkanı Kemikkıran ve AK Parti heyetine teşekkür etti.