AK Parti’nin İl Genel Meclis Başkan adayı belli oldu AK Parti’nin İl Genel Meclis Başkan adayı belli oldu

Göreme Belediye Başkan adayı Mustafa Durmaz’ın seçim koordinasyon merkezi açılışı partililerin yoğun ilgisiyle gerçekleştirildi.

Açılışa AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, İl Kadın Kolları Başkanı Elife Çelebi, Merkez İlçe Başkanı Murat Özkaya ve partililer katıldı.

Whatsapp Image 2024 03 01 At 15.59.58(5)

“İNŞALLAH RAMAZAN BAYRAMI'NDAN ÖNCE GÖREME'DE SEÇİM BAYRAMINI KUTLAYACAĞIZ”

Burada konuşan İl Başkanı Kemikkıran, Göreme’nin coşkusunun ve birlikteliğinin heyecanını katladığını söyleyerek, “Bu tabloyu görünce elhamdülillah çok daha mutlu oldum iyi ki varsınız, iyi ki bizimle berabersiniz.” dedi.

“Gerçek belediyecilik” mottosuyla 31 Mart 2024 seçim startını verdiklerini anımsatan Kemikkıran, Gerçek belediyeciliğin demogojiden, münakaşadan uzak, eser ve hizmet siyaseti olduğunu belirterek, “İnşallah sizlerin de bu coşkusuyla, bu desteğiyle Göreme’mizde gerçek belediyecilikle Mustafa Durmaz Başkanımızla kavuşacak. Herkesin takdir ettiği, kıymet verdiği, yıllardır Göreme Turizm Geliştirme Kooperatifimizin başkanlığını yaptı. İnşallah oradaki birikimlerini, tecrübelerini, kazanımlarını artık tüm Göreme’mizin desteğiyle belediye başkanı olarak hizmete sunacak. Sayın başkanımıza ve kıymetli kadrosuna çok güveniyoruz, çok inanıyoruz. Ancak bizim esas inandığımız, sırtımızı dayandığımız, güvendiğimiz milletimiz, teşkilatlarımız ve sizlersiniz. Göreme’deki seçim startını hep beraber vermiş bulunuyoruz. Yaklaşık olarak 30 gün sonra Ramazan'ın 20. günü inşallah 31 Mart'ta Ramazan Bayramı'ndan önce hep beraber Göreme'de seçim bayramını kutlayacağız.” diye konuştu.

“GÖREME'NİN HERKESİ KUCAKLAYACAK BABACAN BİR BELEDİYE BAŞKANINA İHTİYACI VAR”

Göreme'nin ihtiyacı olan birlikteliği açılışta gördüğünü aktaran Başkan Kemikkıran, “Toplumun her kesiminden, her noktada insanları ötekileştirmeden, farklılaştırmadan herkese, her kesime hizmet edecek, herkesi kucaklayacak bir babacan belediye başkanına ihtiyaç var. O babacan belediye başkanı da Mustafa Durmaz başkanımız olacak inşallah.” şeklinde konuştu.

Whatsapp Image 2024 03 01 At 15.59.58(4)

“GÖREME’Yİ GELİŞTİRMEK VE DAHA İYİ YERLERE GETİRMEK İSTİYORUZ”

Göreme’yi geliştirmek ve daha iyi yerlere getirmek istediğini söyleyen AK Parti Göreme Belediye Başkan adayı Mustafa Durmaz, “Kapadokya’nın kalbi olan güzel kasabamızın geleceğine birlikte yön vermenin heyecanını yaşıyorum. AK Parti Göreme Belediye Başkan adayınız Mustafa Durmaz olarak karşınızdayım. Yıllarca bir sivil toplum kuruluşunun başında kasabamızın turizm sektöründe daha yerlere gelebilmesi için bütün gücümüzle mücadele ettik ve şimdi bu mücadelemizi Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğindeki AK Parti iktidarı ile birlikte daha iyi yerlere getirmek istiyoruz.” dedi.

“GÖREME’Yİ TURİZMDE HAK ETTİĞİ YERE GETİRECEĞİZ”

Göreme’nin eşsiz güzelliklerini, kültürünü, tarihini, doğasını koruyarak kalkınmasını sağlamak için birbirini kucaklayan bir yönetim anlayışı içinde olacaklarını kaydeden Mustafa Durmaz, şunları söyledi: “Göreme’mizi hep birlikte koruyarak gelecek kuşaklara aktaracağız. Nasip olur da göreve gelirsek şeffaf belediyecilik anlayışıyla her bir kararımızı sizinle paylaşarak katılımcı bir yönetimle Göreme’nin turizm potansiyelini dünya kültür mirası anlayışıyla turizmde hak ettiği yere getireceğiz.”  

Whatsapp Image 2024 03 01 At 15.59.58(1)Whatsapp Image 2024 03 01 At 15.59.58(3)Whatsapp Image 2024 03 01 At 15.59.58

Editör: Ravza Nur Baydemir