Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın söylenmesiyle başlayan program öğrencilerin şiirleri, son balo, zeybek, step, davul şov, Atatürk gösterisi, İngilizce müzikal ve piyano resitali ile devam edip koro ve kep atma töreniyle son buldu.

Programın ardından konuşmasını yapan Anaokulu Müdürü Hülya Çete, “2022-2023 Eğitim öğretim yılında güzel ve verimli bir dönem geçirdik. Başarıya okul, öğrenci ve önem veren ailenin birlikte hareket etmesiyle ulaşılır. Kendini ispatlamış kaliteli bir eğitim kurumu olan Özel Altınyıldız Kreş ve Anaokulu kendine emanet edilmiş olan çocuklarımızın, geleceğimizin hizmetindir.” dedi.

Çete, “Eğitim Kadromuzda esas olan; sürekli gelişen ve düşünme tarzlarının değiştiği bir dünyada mutlu, huzurlu kendi sorunlarını çözebilen, çözüm yollarını bulabilen, evrensel eğitimde yer alan öğrencilerimizi güvenle geleceğe taşıyacak bir yol sunmaktır. Bu sorumluluğumuzun bilince olup, bunu başarmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Kurumumuzda emeği geçen öğretmenlerimize ve bizimle hareket eden, her zaman yanımızda olan saygı değer velilerimize teşekkür ederiz. Sevgili çocuklarımıza öğrenim hayatlarında başarılar dileriz.” ifadelerinde bulundu. HABER MERKEZİ

4_resized-43_resized-52_resized-41_resized-4

Editör: Ravza Nur Baydemir