Altınyıldız İlköğretim Kurum Müdürü Ahmet Ünal, kurumdaki boş kontenjanlar ve öğrenci alımları hakkında açıklamalarda bulundu.

Altınyıldızlı öğrenciler TÜBİTAK Türkiye Finalleri için Kayseri’de Altınyıldızlı öğrenciler TÜBİTAK Türkiye Finalleri için Kayseri’de

Kurum Müdürü Ünal, kayıtların 25 Mart–30 Mart tarihleri arasında boş kontenjanlar için başvuru sırasına göre yapılacağını söyleyerek, “1. sınıflarımızda öğrenim görecek öğrenciler için, okul olgunluk test sonuçları ve rehberlik tanıma çalışmalarına göre öğrenci alımı yapılacaktır. 2. ve 3. sınıflarımızda öğrenim görecek öğrenciler için yeterlilik sınavı ve rehberlik tanıma çalışmalarına göre öğrenci alınacaktır.” dedi.

 Altınyıldız Ortaokulunda 2024 – 2025 eğitim-öğretim dönemi için kayıtların 25 Mart - 20 Nisan arasında yapılacağını aktaran Ünal, “Kontenjanlarımız sınırlıdır. 5. sınıflarda öğrenim görecek öğrenciler için Altınyıldız bursluluk ve okula kabul sınavına göre öğrenci alınacaktır. 6.,7. ve 8. sınıflarda öğrenim görecek öğrenciler için yeterlilik sınavına göre ve rehberlik tanıma çalışmalarına göre öğrenci alınacaktır.” diye konuştu.

Whatsapp Image 2024 03 22 At 15.22.23

Kaynak: HABER MERKEZİ