Altınyıldız İlköğretim Kurumu Müdürü Ahmet Ünal, geçen yıl olduğu gibi bu yılda nisan ayı başında 1. ve 3. sınıf kayıtlarının dolduğunu söyledi.

Ünal, “25 Şubat tarihinde yaptığımız bursluluk sınavlarının ardından 5 ve 6. sınıflarımızın da kayıtlarını doldurmuş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bugünden itibaren oluşabilecek kontenjan boşlukları için sadece ön kayıtlarımıza devam ediyoruz. Aklın ve Bilimin Işığında Yüreği Vatan, Millet Ve Bayrak Sevgisi İle Çarpan Nesiller Yetiştiriyoruz.’ sloganıyla çıktığımız bu yolda Nevşehir halkının okulumuza ve bize olan güvenlerini boşa çıkarmamak için var gücümüzle çalışıyoruz. Türkiye'nin önde gelen eğitim kurumlarından biri olan Altınyıldız İlköğretim Kurumu 5 ve 6. sınıflarında İngilizce ağırlıklı bir eğitim vermekteyiz. Bununla beraber temel derslerimizin yanı sıra spor branş dersleri (basketbol, futbol, voleybol, masa tenisi), Görsel Sanatlar, Müzik, Drama, Astronomi, Satranç, Halk Oyunları, Stem, Kodlama ve Robotik, Akıl Oyunları, İspanyolca dersleri okulumuzun branş öğretmenleri tarafından seçmeli ders olarak verilmekte ve öğrencilerimizin yetenekleri, ilgi alanları erken yaşta keşfedilmektedir. Yüksek akademik başarılarının yanı sıra öğrencilerimizin doğru insan olmaları için her türlü çalışmaları planlamaktayız.” diye konuştu.

“ÖĞRENCİLERİ GELECEĞE HAZIRLIYORUZ”

Altınyıldız İlköğretim Kurumu olarak akademik öğrenmeyi gerçekleştirirken gözlem, ölçme, sınıflama yapan, verileri kaydeden, hipotez kuran, verileri kullanan, model oluşturan, değişkenleri kontrol eden ve bilim insanlarının becerileriyle deney yapan öğrenciler yetiştirdiklerini söyleyen Ünal şöyle devam etti, “Öğrencilerimizin küresel rekabete dayalı bilgi ve teknoloji çağında, yaşam ve kariyer ortamına hazır olabilmeleri için; bilimsel bilgiye ulaşabilen, bilimsel bilginin kullanılmasına ilişkin analitik düşünen, doğru karar veren, inovatif düşünen, girişimci, iletişim ve iş birliği becerilerine sahip, okulda öğrendikleri bilgileri günlük hayata aktaran, sahip oldukları 21. yüzyıl bilim, yaşam ve okuryazarlık becerilerini geliştirmeyi amaçlayan bir sistem içerisinde öğrencilerimizi geleceğe hazırlıyoruz.”

“NEVŞEHİR HALKINA TEŞEKKÜR”

Nevşehir halkına, Altınyıldız İlköğretim Kurumuna göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür eden Ünal “ ‘Önce eğitim, önce insan’ anlayışımızla önceliğimiz hep kaliteli eğitim olmuştur. Altınyıldız ailesi olarak Altınyıldız İlköğretim Kurumunu Türkiye’nin en kaliteli, en iyi, en başarılı eğitim kurumu yapabilme inancımızla daha büyük bir heyecanla çalışmalarımıza devam edecek olup bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz.” İfadelerine yer verdi. HABER MERKEZİ

Editör: Mehmet Günay