Altınyıldız ilköğretim Kurumu 5 Haziran Pazar günü yapılacak olan LGS sınavı için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 1 Mart’ta başlayan akşam etütlerinde 16.30 – 20.00 saatleri arasında öğrenciler uzman öğretmenleri ile konu tekrarlarını yaparken aynı zamanda soru çözüm saatleri ile çalışmalarına devam ediyor.

Planlanan programda etüde katılan öğrenciler kendi öğretmenlerinden her dersten her konuyu en az 2 kere tekrar etmiş olacak. Akşam etüdüne katılan öğrencilere verilen kaynaklarla da yaptıkları konu tekrarlarını pekiştirmeleri hedefleniyor. Ayrıca birebir özel etüt ve sınav koçluğu sistemi ile eğer varsa bireysel eksiklikler gideriliyor. Hazırlanan deneme sınavı programları ile 5 Haziran’da yapılacak olan sınava kadar öğrenciler toplamda 70 deneme sınavı gerçekleştirecek, sınav streslerini yenip sıradan bir deneme sınavına katılıyor edasıyla sınavlarını yapacak.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu kurulduğu günden bugüne ortaöğretime geçiş sınavlarında 61 Türkiye 1.liği elde etti ve okul puan ortalamaları ile yıllardır Nevşehir 1.si okul oldu. Elde ettiği sınav puan ortalamaları ile akademik olarak, sosyo-kültürel alanlardaki başarıları ve Türkiye’nin en iyi okul kampüslerinden birine sahip olan Altınyıldız Eğitim Kurumları öğrencilerine sunduğu mükemmel öğretim imkânları, sosyal yaşam alanlarıyla ‘aklın ve bilimin ışığında’ Türkiye’nin geleceğini yetiştirmeye ve Nevşehir'in ve Türkiye'nin öncü okulu olmaya devam ediyor.

Mezun ettiği bin 100 öğrencisini Fen Lisesine, 680 öğrencisini Anadolu Lisesine yerleştiren Altınyıldız İlköğretim Kurumu, 2021-2022 LGS’den sonra da yine öğrencilerini Türkiye’nin en çok tercih edilen okullarını kazandırmaya devam edecek.

Nevşehir’in eğitimdeki başarı çıtasını yükselten aynı zamanda Türkiye’nin örnek okulu olan Altınyıldız İlköğretim Kurumu öğrencilerine, öğretmenlere ve velilere teşekkür edip 5 Haziran’da yapılacak olan LGS sınavlarında tüm öğrencilere başarılar diledi.