Altınyıldız İlköğretim Kurumu 8. sınıf öğrencileri 4 Haziran’da yapılacak olan Liselere Geçiş Sistemi (LGS) Sınavı için 27 Mayıs Cumartesi günü Özel Altınyıldız İlköğretim Kurumunda LGS prova sınavı yaptı. Öğrenciler sınavın ardından 8. sınıf zümre öğretmenleri eşliğinde mangal partisinde streslerini atıp öğretmenleri ve arkadaşlarıyla zaman geçirerek moral depoladı.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu 8. sınıf öğrencileri yaklaşmakta olan LGS sınavı için hafta sonu Altınyıldız İlköğretim Kurumunda prova sınavı yaptı. LGS Sınavı formatında özel olarak hazırlanmış deneme sınavı ile LGS sınavına zaman ve yer olarak tam uyumlu gerçekleştirilen deneme sınavında öğrenciler sınav kaygısını en aza indirdi.

Altınyıldız ilköğretim Kurumu LGS sınavı için çalışmalarına Ağustos ayında başladı. Akşam etütleri, konu tekrarları, soru çözüm saatleri, birebir özel etüt, sınav koçluğu sistemi, yoğun deneme sınavı programları ile 4 Haziran’da yapılacak olan sınava kadar öğrenciler bu yoğun ve yorucu yolculuktan geçti.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu kurulduğu günden bugüne ortaöğretime geçiş sınavlarında 62 Türkiye 1’inciliği elde etti ve okul puan ortalamaları ile yıllardır Nevşehir 1’incisi okul oldu. Elde ettiği sınav  puan ortalamaları ile akademik olarak, sosyo-kültürel alanlardaki başarıları ve Türkiye’nin en iyi okul kampüslerinden birine sahip olan Altınyıldız Eğitim Kurumları, öğrencilerine sunduğu mükemmel öğretim imkânları, sosyal yaşam alanlarıyla ‘aklın ve bilimin ışığında’ Türkiye’nin geleceğini yetiştirmeye devam ediyor ve Nevşehir'in ve Türkiye'nin öncü okulu olmaya devam ediyor.

Mezun ettiği 1173 öğrencisini Fen Lisesine, 701 öğrencisini Anadolu Lisesine yerleştiren Altınyıldız İlköğretim Kurumu 2022-2023 LGS sınavından sonra da yine öğrencilerine Türkiye’nin en çok tercih edilen okullarını kazandırmaya devam edecek.

Okul idarecileri, Nevşehir’in eğitimdeki başarı çıtasını yükselten aynı zamanda Türkiye’nin örnek okulu olan Altınyıldız İlköğretim Kurumu öğrencilerine, öğretmenlerine ve velilere teşekkür edip, 4 Haziran’da yapılacak olan LGS sınavında tüm öğrencilere başarılar diledi. HABER MERKEZİ

5-1113-1912-2734-1401-5077-658-419-29

Editör: İsmail Irmak