Atalay, ülke bütünlüğüne ve milletin birliğine en çok ihtiyacın olduğu günlerin yaşandığını, ABD’nin 23-24 ayrı yerde üstler kurup buraları silahlandırıp ve namlularını Türkiye’ye çevirdiklerini belirtti.

“ELİNE VERİLMİŞ KAĞITTAN OKUMUŞTUR”

Türk ordusunun PKK’ya karşı kazandığı zaferlerin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu çok rahatsız ettiğini kaydeden Atalay,  “Sayın Kılıçdaroğlu 10 Ocak 2023 günü Meclis kürsüsünden Türk ordusuna, Türk komutanlarına açıkça hakaret ederek TSK’ya düşmanlığını ilan etmiştir. Böylece ABD’nin içimizdeki bütün işbirlikçi-yandaş kuvvetleri de Türk ordusuna karşı savaş açmışlardır. Dikkatli gözlerden kaçmadığı üzere Sayın Kılıçdaroğlu, konuşma metini, birilerince eline verilmiş olan bir kağıttan okumuştur.” diye konuştu

“ABD EMPERYALİZMİNİN HEDEFİNDE TÜRKİYE VAR”

ABD emperyalizminin hedefinde Türkiye’nin olduğunu savunan Atalay, “ABD’nin Türkiye’deki memurları açıkça ilan ediyorlar, FETÖ ve PKK’yı hapislerden kurtarıp tekrar devletimizin içine yerleştirecekler, Anayasadan Türk milletini, Türklüğü kaldıracaklar, özerklik ve bölünme dayatacaklar, Ermeni soykırım iddialarını kabul edecekler, KKTC’yi efendilerine teslim edecekler.” ifadelerini kullandı.

“ÜLKEMİZ ÜZERİNDE OYNANAN OYUNLARINI BİLİYORUZ”

Türkiye üzerinde oynanan oyunları bildiklerini, ancak bunların hiç birinin gerçekleşmeyeceğini vurgulayan Atalay, şunları söyledi: “Biz Vatan Partililer, başta Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Doğu Perinçek ile vatan savunmasında en ön cephedeyiz. Ülkemiz üzerinde oynanan ABD ve oyunlarını biliyoruz. ABD’nin Foreing Policy ve Rand Corparation gibi ülkemize düşman kuruluşlarını biliyoruz. Yakın gelecekte yapılacak olan genel ve Cumhurbaşkanı seçimlerini kana bulamak için yaptıkları planlardan haberdarız. Bunlara geçit vermeyiz.”

Editör: Mehmet Günay