Avanos Belediyesinden emlak ve çevre temizlik vergisi ödemeleri duyurusu Avanos Belediyesinden emlak ve çevre temizlik vergisi ödemeleri duyurusu

Avanos İmam Hatip Ortaokulu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinleri kapsamında öğrencilerin kendi bayramlarında doyasıya eğlenmeleri için oyun parkuru hazırladı.

Oyunlarla öğrencileri ekrandan uzaklaştırıp onların sosyalleşmeleri ve psikomotor becerilerini geliştirmeleri hedeflendi.

Öğrenciler geri dönüşüm bilincine katkı sağlamak ve örnek teşkil etmek gayesiyle okulda atıl durumda olan ahşap malzemeleri geri dönüştürerek kendi el emekleri ile renkli ve eğlenceli oyun stantları oluşturdu. Hazırlanan oyunlar kutlama programında sergilendikten sonra öğrencilerin oynamaları için tören alanına kuruldu.

Küçük büyük herkesin ilgiyle ve keyifle vakit geçirdiği oyunlar sayesinde Avanos’ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlanmış oldu. Çocuklar gönüllerince eğlendi.

Oyun parkında oynayan çocuklar, oyun parkını hazırladığı için Avanos İmam Hatip Ortaokulu idareci, öğretmen ve öğrencilerine teşekkür etti. 

Kaynak: AHMET KORKMAZER