Babaoğlu ve ekibi sahada: Sorunlar ve çözüm önerileri konuşuldu
Babaoğlu ve ekibi sahada: Sorunlar ve çözüm önerileri konuşuldu
İçeriği Görüntüle

NTSO Başkan Adayı Yüksel Babaoğlu, seçim çalışmalarına ilişkin yaptığı açıklamada aylardır sahada olduklarını ve oda üyelerinin taleplerini dinlediklerini söyledi.

Üyelerin iş yerlerini ziyaret ettiklerini belirten Babaoğlu, “Üyelerimizi dinledik. İş yerlerine girdik, sofralarına oturduk, dertlerini dinledik, beklentilerini öğrendik.” dedi.

“10 EKİM’DE SANDIKLAR AÇILACAK VE HEP BİRLİKTE GÖRECEĞİZ”

NTSO seçimlerine ilişkin hedefini açıkça dile getiren Babaoğlu, “Bugün geldiğimiz noktada açık ve net söylüyorum: 28 komitenin tamamında tulum çıkaracağız!” ifadelerini kullandı.

Bu iddiasının seçim sonuçlarıyla değerlendirilebileceğini söyleyen Babaoğlu, “Bunu bugün söylüyoruz. 10 Ekim’de sandıklar açılacak ve hep birlikte göreceğiz. Hatta daha da net söylüyorum: Bu açıklamamızı bir kenara yazın. Seçimden sonra açın, birlikte test edelim” diye konuştu.

“HEDEFİMİZ SADECE SEÇİMİ KAZANMAK DEĞİL”

Babaoğlu, başkan seçilmesi halinde önceliklerinin üyelerin yanında olmak ve odanın yapısını güçlendirmek olacağını belirterek, “Bizim asıl hedefimiz; adaleti sağlamak, yapıyı değiştirmek, üyemizin yanında olmak, Ticaret ve Sanayi Odamızı daha güçlü hâle getirmek, şehrimizin kalkınmasına ve istihdamına katkı sunmaktır.” dedi.

Seçim sonrasında tüm üyelere eşit yaklaşacaklarını vurgulayan Başkan Adayı Babaoğlu, “Bize oy veren de vermeyen de bizim üyemizdir. Bize destek veren de vermeyen de bizim için değerlidir. Biz kimseyi kaybetmeye değil, herkesi kazanmaya geliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Babaoğlu, açıklamasını 10 Ekim’de yapılacak NTSO seçimlerinin oda üyeleri, Nevşehir iş dünyası ve kent için hayırlı olması temennisiyle tamamladı.

Muhabir: RAVZA NUR BAYDEMİR