Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Sektör Temsilcileri İftar Programı’na katıldı.

Whatsapp Image 2024 03 27 At 20.27.31 (5)

Bir otelde düzenlenen iftar programında konuşan Bakan Uraloğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde ülkeye çok güzel hizmetler yaptıklarını söyledi.

Her tarafı ulaşılır kıldıklarını dile getiren Uraloğlu, şunları kaydetti:

"Şöyle bir Türkiye haritasını gözümüzün önüne getirelim. Gerçekten kara yolundan tutun hava yoluna, demir yoluna kadar birçok şey yaptık. Birçok şey de planlıyoruz. Yaptıklarımızla övünüyor muyuz, gerçekten övünmemiz lazım. Yeterli mi, asla yeterli değil. Eğer biz dünyada 10 ekonomiden birisi olacaksak ki çok şükür olacağız inşallah, o zaman ülkemizde daha çok yatırım yapmamız lazım. Ulaştırma sektöründe yatırım yapmamız lazım. Cumhurbaşkanı'mız da o talimatları bize verdi. Biz de o yatırımları yapıyoruz."

Bakan Uraloğlu, Nevşehir'de bugüne kadar yaptıkları hizmetleri ve bundan sonra hayata geçirecekleri projeleri de anlattı.

Whatsapp Image 2024 03 27 At 20.27.31 (2)

“2024 YILINI ÇOK BEREKETLİ GEÇİRECEĞİZ”

Bakan Uraloğlu’nun birbirinden önemli, birbirinden değerli müjdeler verdiğini aktaran Milletvekili Çalışkan, “Bizim için hayati önem taşıyan, Nevşehir’imiz için, hayati önem taşıyan 3 konu vardır. Bu 3 konuyla ilgili de tarih vermek suretiyle bize güç verdi, kuvvet verdi. Ben sizlerin huzurunuzda değerli bakanımıza tekrardan çok teşekkür ediyorum. Çevre yolu bizim için önemli. Kapadokya Havalimanı bizim için çok değerli ve tarihi Avanos köprümüz bugün de Sayın Bakanımızın teşrifleriyle orada bir açıklama yaptık. İnşallah bu 3 konuda da önümüzdeki süreçte Allah'ın izniyle 2024 yılını çok bereketli geçirerek memleketimize bu yatırımları, bu hizmetleri getireceğiz.” ifadelerini kullandı.

Whatsapp Image 2024 03 27 At 20.27.31

“HER GELDİĞİNDE YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRDÜ, MÜJDELERLE GELDİ”

İl Başkanı Kemikkıran da, “Rahmet ayı ramazan günü, Sayın Bakanımız rahmetle geldi şehrimize. Allah kendisinden razı olsun. Her geldiğinde yüzümüzü güldürdü, müjdelerle geldi. Şehrimizin beklentileri, kronik problemlerimizle ilgili gün boyu şehrimizde çalışmalarda bulundu ve Nevşehir kamuoyunu inşallah sevindirecek müjdeli haberleri gün içerisinde verdi. Ben bir kez daha şehrimiz adına, teşkilatımız adına Sayın Bakanıma şükranlarımı sunuyorum.” diye konuştu.

'Yaşanabilir yarınlar için tasarım atölyeleri proje sergisi' açıldı 'Yaşanabilir yarınlar için tasarım atölyeleri proje sergisi' açıldı

Whatsapp Image 2024 03 27 At 20.27.31 (1)

“UZUN YILLARDIR KONUŞULAN ÇEVRE YOLUNU ŞEHRİMİZE KAZANDIRACAĞIZ”

Savran ise şunları söyledi: “Sayın Bakanım da hatırlayacaktır. Bir önceki bakanımızın şehrimizi ziyaretinde kendisi de karayolları genel müdürüydü. Bize o gün dedi ki bu 18. madde uygulamasını bitirin. Ben de dedi bakanlıkta takip edeceğim. Ve dedi bu çevre yolu inşallah dedi yatırım programına aldıralım ve yaptıralım dedi. Biz tabii 18’i bitireceğiz derken itirazlar. Efendim 7-8 ay uğraşıyorsunuz bir itiraz daha oluyor. Vesaire derken Sayın Bakanım, bakan koltuğuna oturdu. Bizim işimiz biraz daha rahatladı. Burada düz mantıkla 18. madde uygulaması bakan olmaktan daha zor diye bir sonuç çıkarabiliriz belki. Emekleri var olsun. Çok teşekkür ediyoruz. İnşallah şehrimizde uzun yıllardır konuşulan, artık herkesin konuşmaktan da bıktığı, çevre yolunu belediyemiz olarak 18. madde uygulamasıyla kamulaştırmasını bitirerek çünkü Ulaştırma Bakanlığının yatırım programına alması için bunu bitirmemiz gerekiyordu. Bitirerek şehrimize kazandıracağız.”

Programa AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Süleyman Özgün, Emre Çalışkan, Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan adayı Mehmet Savran, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, sektör temsilcileri ve partililer katıldı.Whatsapp Image 2024 03 27 At 20.27.31 (3)Whatsapp Image 2024 03 27 At 20.27.31 (4)

Editör: Ravza Nur Baydemir